Skal pigeværelset stadig være lyserødt?

De tider hvor lyserød definerede pigen og blå definerede drengen er ved at være lidt udviskede. Alle farver er som sådan tilladt nu, og det der med pigefarver og drengefarver eksisterer ikke i så voldsom grad længere… hmmm er det nu også rigtigt? Hvis du spørger forældre med fingeren på pulsen, vil de sværge, at sådan er det, men jeg vil vædde min højre arm på, at langt over 70% af alle børnehavepiger vil svare LYSERØD på spørgsmålet om, hvilken farve deres værelse skulle være. Til gengæld tror jeg, at drengene er lidt ligeglade.

Vi hylder den fine lyserød, vi synes nemlig at det passer så fint til de små prisesser.

1_cotton_on_kids_room_aug_sept_homeware_kids_children_little_gathererBillederne er lånt af Cotton On Kids og det er deres skønne matchende sengetøj og puder du ser på billedet.

5_cotton_on_kids_room_aug_sept_homeware_kids_children_little_gatherer

Her kommer et bud på farvemix, hvis du ønsker samme stening til din prisesse. Farverne herunder er Beckers’ og de er svanemærkede – så bliver det ikke bedre!

 

 

Skærmbillede 2015-03-04 kl. 18.30.17 Skærmbillede 2015-03-04 kl. 18.31.07 Skærmbillede 2014-11-22 kl. 10.57.46 Måne Skærmbillede 2014-10-11 kl. 07.33.07

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s