Børenværelset: Her må man tegne på væggen

Vi har malet en helt væg med sort tavlelak på et drengeværelse – Resultatet er ikke alene super lækkert, det er også et kæmpe hit hos den unge beboer. Her kan tegnes, skrives og regnes på væggen. Venner og familie kan tegne hyggelige tegninger og væggen forandrer sig konstant. Vi har selv gjort det hjemme hos os – det er mange år siden efterhånden, men tavle-væggen er i konstant brug. For os er den f.eks. god når der skal øves diktat med skoleungerne, det er nemlig lidt sjovere at skrive ordene på tavlen end at sidde med papir og blyant. Vi laver også udfordrende regnestykker, som bliver løst (eller forsøgt løst) på eget initiativ – Ret smart!

Lav din egen tavlevæg – det behøver ikke at være en hel væg, vi har to tavle-vægge hos os, en hel væg på teenageværelset og en i køkkenet – her har vi blot malet sidebeklædningen på et køkken-højskab. Kig forbi Colorama eller Beckers Farve og køb din tavlelak med hjem allerede i dag, så har du et weekendprojekt at kaste dig over.

tavle-tavlemaling-tavlelak-indretning-boernevaerelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s