Kunstneriske tropiske vægge

Der skal skrues max op for farverne og det unikke personlige look i de danske hjem. Vi går gerne forrest, og vi vil frygtelig gerne guide dig i retningen mod et unikt, skønt, farverigt og personligt hjem. For at bevise overfor dig, at vi mener det, og at vi omfavner disse nye tendenser, bringer vi i dag et tapet/fotostat, som kan netop alt det, der skal til.

Tropical Colours fra Mr. Perswall er smukt og farverigt, det er næsten som at gå en tur i et Kenzo tørklæde. Det er nok de færreste, der tør kaste sig ud i at tapetsere med dette tapet, og det er ganske udmærket, det er jo ikke unikt, hvis alle har det. Er du ‘first mover’ på det her?

 

 

P150201-5-1

P150201-5

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s