Stakit, stativ, kasket….

….en svær remse at sige mange gange i træk. Vi foreslår, at du skipper stativet og kasketten og giver dit stakit al opmærksomheden. Er det mon i år det skal males? Det er det hos mig, og det får mig til at overveje, om jeg skal give det en ny omgang hvid, eller om jeg skal lege med lidt detaljer i nogle flotte farver? – Jeg er i tvivl, men når jeg kigger på dette billede, bliver jeg alligevel ret fristet. Jeg er vild med den grønne farve sammen med det hvide. Få gode råd på beckers.dk eller kig forbi Colorama eller i Beckers Farvecenter. Skærmbillede 2015-04-28 kl. 11.24.00

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s