Rå vægge

Vægge, der står helt rå, hvor tiden har sat sine tydelige spor, er næsten umulige skabe selv, så de er 100% autentiske. Rå vægge med et ufærdigt og hærget look fortæller en historie, og det er noget, som sætter et personligt præg i boligen. Storytelling, personlighed og autencitet er noget af det vi søger lige nu i vores boligindretning.

Du kan let opnå et sådan udtryk med Mr. Perswall’s photostat: DUSTY PATINA fra kollektionen Expressions. Tapetet er let at montere, og du bestiller det på mål, så det passer præcis til din væg. Du kan bestille tapetet og få råd og vejledning hos Colorama og i Beckers Farvecenter.

P150901-8-1 P150901-8

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s