Been around the world?

Landkort og verdenskort er bare fascinerende. En verden så stor, der ligger for vores fødder klar på at blive udforsket af dig. Hvad enten du er typen, der elsker at rejse eller typen der sjældent rejser, så venter den derude og du styrer selv hvor styrepinden. Elsker du at rejse, eller drømmer du om at bevæge dig ud i verden, så overvej at tapetser din væg med et smukt verdenskort – eller blot et bykort over den by, som du aller helst vil opleve. Med et verdenskort på væggen kan du også udforske verden, måske ikke fysisk, men du kan vælge at sige, at drømmen starter her midt i din stue…. Vi bringer i dag, et lille bud på forskellige kort, du kan tapetsere på din væg. Disse er alle fra Mr. Perswall og kan bestilles på mål hos Colorama og i Beckers Farvecenter. P111501-0 P172701-8 E011001-W

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s