Farvejagt #7 – 7’er farvematch

7er-stol-jubilæum2-1

I år er det 60 år siden, at en af verdens mest populære spisebordsstole kom til. 7’er stolen designet af Arne Jacobsen, hører under Fritz Hansens sortiment og i anledningen af 60 års jubilæet, har Fritz Hansen lanceret 2 nye farver, som kun vil blive produceret i år. En sart smuk rosa med 24 karat guldbelagte ben og en dyb mørkeblå med sorte ben.

Vi er vilde med de to skønheder og ønsker Fritz Hansen stort tillykke.

I ugens FARVEJAGT prøver vi at matche farverne med Beckers egne farver. På den måde kan du skabe de perfekte rammer, med udgangspunkt i disse lækre farver. Vi tror på, at stolene vil tage sig smukt ud, i et rum med en vægfarve som rammer en af disse. En mørkeblå væg til den lyserøde stol og lyserød væg til den blå stol.

fritzhansen-arnejacobsen-danishdesign-jubilaeum-syver-chair7er-stol-jubilæum-nude 7er-stol-jubilæum-blå

Billeder: Fritz Hansen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s