Farvejagt #6 – Farverigt Børneværelse

Et børneværelse må gerne være farverigt! Gode farver, som stimulerer sanserne og humøret, og det må man sige, at dette børneværelse gør. Det er meget kreativt indrettet og der er gjort brug af den brede farvepalet.

Beckers maling er idéel for dig, som gerne vil bo så miljøvenligt som muligt. Det vil vi vel alle rigtig gerne, men når det kommer til vores børn er det ekstra vigtigt synes vi. Beckers laver miljøvenligt (svanemærket) maling som du trygt kan bruge i dit hjem.

boernevaerelse-indretning-farver-maling
Billede af børneværelset er fra: mescapricesbelges.blogspot.com

Til højre kan du se vores bud på, hvilke farver du kan bruge for at skabe samme stemning. Farverne kan naturligvis tones præcis som du ønsker. Kig forbi Colorama eller Beckers Farvecenter når du skal vælge din farvepalet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s