En grå løber

At male sine gulve er ikke noget nyt, det er, og har længe været  et meget lækkert alternativ til rå trægulve. At male felter og mønstre på gulvene er til gengæld ikke noget man ser mange steder. Vi synes det giver en sjov effekt og det kan bryde en meget hvid flade og give nyt og cool look. Den hvide trappe her var sikkert rigtig fin da den bare var hvid, man lagde sikkert ikke mærke til den, og den ville da slet ikke være noget man fremhævede som cool detalje i boligen. Nu har den fået en bred grå stribe – det ligner næsten en løber ikke? Vi synes det giver kant til boligen og er en cool måde at bryde en ellers lidt kedelig hvid trappe på. Hvad synes du?

044 (523x800)
Via: The House of Philia

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s