Sæt kreativiteten i gang hos de små

Stimuler dit barn fra en tidlig alder og hjælp kreativiteten og fantasien på vej. Skab et univers på børnenes værelser som appellerer til deres fantasi, med sjovt og humørfyldt tapet. Jeg har været i arkiverne hos Mr. Perswall og fundet nogle rigtig fine bud på skønne fotostater til dit/dine Barn/børns værelser.

P120501-6

“Joyville” Er en lille farverig by, som ser meget “hjemmetegnet” ud på en charmerende måde. Her er masser af stof til fantasien og mange godnathistorier kan tages udgangspunkt i dette tapet. Tapetet er fra HIDE & SEEK kollektionen.

 

P121302-4

“Treasure Map” fra kollektionen HIDE & SEEK kan også danne rammen om en masse røverhistorier. Man kan også lege “I spy” ud fra forskellige ting man finder på væggen.

P121503-4

“I’m A Role Model” også fra HIDE & SEEK kollektionen er da skøn, her kan man gætte sig frem til hvem de forskellige personer er, hvad er deres arbejde og hvem ville man gerne selv være.

P182101-W

“Fairytale” fra Interactive kollektionen er som titlen indikerer et eventyr uden lige. Her er alt hvad der hører sig til, og inspiration nok til at sende ungerne på en spændende drømmerejse inden sengetid.

Alle tapeter forhandles hos Colorama og i Beckers Farvecenter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s