Everyday life

Everyday Life – Ny kollektion fra Borås Tapeter, som landede i butikkerne i februar. Sarte naturmønstre, lette grafiske mønstre, støvede pasteller og denimstruktur er nøgleordene for den nye kollektion.

Kollektionen er svensk og hyggelig – meget dekorativ uden af larme for meget. Her kan du se et udpluk af kollektionen og få en fornemmelse af, hvor forskelligt udtryk der er at finde i den nye kollektion.

yztabwds4dcq9zykwl8qpfm3dfzdxrt4d31og3bh giroh2w5dep8yodwfipa mju265z1c4h027ncux5q hg1haekmtw2zeui4kgi3Kig forbi Colorama eller Beckers Farvecenter og gå på jagt i Borås Tapeters mange smukke tapetbøger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s