Som at sove under blå himmel

Ligesom i går, bringer jeg atter et rum i den smukkeste støvede blå farve. Det er som om, jeg ikke rigtig kan få nok af årets hotteste farve! Jeg tror, jeg prøver at overtale mig selv, researche og finde mod til at male blå vægge her hjemme. For selvom jeg er indretnings- og farvenørd, så kan jeg være nok så modig på andres vegne og gang på gang opfordre andre til at kaste sig ud i det… -sandheden er, at jeg nok snart må tage mig sammen og smage på min egen medicin 🙂 De fleste af os har levet i over et årti med farveforskrækkelse over for farvede vægge, det er grænseoverskridende at bryde det mønster, men nøj hvor er det bare så meget smukkere når et rum som her, får en lækker farve! Meget mere hyggeligt – meget mere elegant – meget mere personligt og meget mere stemningsfuldt!

7ff51df98349fb7bb323b4e40dd97e32
Foto: Broste Cph.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s