Fræk detalje

tumblr_ncs2bwFYPk1ttxgi7o1_1280

Vi er vilde med denne her detalje – den giver rummet karakter og kant! En dekorativ måde at løfte rummet på og skabe et spændende miljø. Du kan jo i virkeligheden vælge lige præcis den farve, du ønsker. Rummet her er naturligvis optimalt til sådanne eksperimenter – det ligner en gammel fabriksbygning og de spændende fyldninger i væggen gør naturligvis effekten ekstra flot.

Selvom du ikke bor i en nedlagt fabrik med så spændende vægge som denne, kan du sagtens lade dig inspirere af idéen, jeg er sikker på, at den fungerer flot i et alm. hjem også.

Vi forslår Bora Bora eller Horisont fra Beckers Farvecenter, hvis du vil gøre kunsten efter!

Skærmbillede 2015-02-25 kl. 20.04.41     Skærmbillede 2014-05-04 kl. 17.52.34

Billedkilde: cosyandthegang.tumblr.com

 

2 Comments Tilføj dine

 1. Eva siger:

  Hej Malene, Jeg har fulgt med på siden et stykke tid, jeg er ikke vild med reklamer når de er skjult af alt muligt, men her på siden ved jeg at det handler om at reklamere for farver fra firmaet og så har jeg et frit valg og det er super fint:) Hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til at omtale farver til møbler, så er jeg leveringsdygtig i skønne billeder af ting jeg har lavet som du gerne må bruge, jeg skal ikke have en stor forretning op at køre (derfor handler det her ikke om reklame:) men skal bare have lov at udleve min kreativitet her i den skønne tredie alder:) Prøv at se dig omkring på min blog Fantast-fabrikken måske der var noget du kunne bruge. Er selv ret vild med når du ligger et foreslag til farver ved dine billeder. Rigtig god dag. Eva

  1. Malene Marie Møller Hansen siger:

   Hej Eva, tak for din mail, og tak for ros. Jeg vil da straks tjekke din blog. God dag.
   Mvh. Malene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s