Dreams do come true…

Drømmer du om den spektakulære udsigt, men må nøjes med genboens rodede soveværelser eller en hovedvej? – Jeg kender godt følelsen fra da jeg boede i København NV. Jeg er lidt heldigere i dag, i hvert fald fra en side af mit hus, den anden side er der udsigt til en stor vej, men strækker jeg mig lidt, er der også udsigt til en fin kirke.

Jeg så dette billede i dag og tænkte “Det der, det må være verdens heldigste mennesker, når man taler om den perfekte udsigt” enig?

Via: casinhacolorida-simone.blogspot.dk
Via: casinhacolorida-simone.blogspot.dk

-Bare det var min udsigt! – Jeg har aldrig set noget lignende. Sådan en vil jeg også have tænkte jeg. Jeg er dog realist og udsigter som denne er sjældne og kostbare! Så kom jeg til at tænke på, at jeg jo kan snyde mig til det… altså jeg kan jo udvælge en væg og tapetsere min drømmeudsigt på væggen! Måske ender det med, at jeg så er den heldigste, for jeg kan jo bare ændre udsigten efter ønske. Bliver jeg træt af min havudsigt, kan jeg da bare erstatte den med en udsigt ud over Paris osv. Jeg kan tage smukke billeder, når jeg er på ferie af udsigter, som jeg drømmer om. Herefter kan jeg besøge Colorama eller Beckers Farvecenter og få mine billeder blæst op i lige præcis den størrelse jeg ønsker, og få lavet en smuk fotostat til mine vægge.

Til at starte med kan jeg jo dykke ned i Mr. Perswalls arkiver og se om de har min drømmeudsigt liggende… Her kommer et par bud!

P171201-4

E030601-8 P021201-9 P020701-8 P020201-8 P020701-8 DM308-1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s