Adventure…

I dag handler det om ACTION – Action på væggene i form af vilde fotostater, som virkelig visuelt kan noget. Det er fascinerende at opleve, hvad en kæmpe fotostat af f.eks. en haj under vand kan gøre ved en!

Fotostaterne fra Mr. Perswalls Adventure kollektion er særligt cool på børne-/teenageværelset, men er du frisk og modig kan den også være cool andre steder i boligen eller hvorfor ikke på arbejdspladsen?

Du bestiller disse fotostater på mål dvs. at lige meget hvor lille eller stor en væg du har, vil motivet passe til punkt og prikke. Disse fotostater kan købes hos Colorama eller hos Beckers Farvecenter, og her kan du også få hjælp til opmåling – Har du dit eget cool adventure foto, så tag det med på et USB stik, det kan du nemlig også få lavet om til stor fotostat! cool ikke?

P170401-8 P170901-9 P171101-6 P171601-8 P171701-7 P172101-9 P172401-4 P173101-9

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s