Fashion lovers….

Måske har du en teenager i huset? Måske er du modeblogger, stylist, har en butik, showroom eller måske er du bare vild med mode og modemagasiner? – Lige meget hvad du hælder mest til, så er her et tapet, som appellerer til dig, som elsker mode.

Tapetser væggen med covers fra diverse modemagasiner og skab et inspirerende fashion univers. Tapetet er fra Mr. Perswall, og det kan bestilles lige præcis i det mål du ønsker. Du kan altså let tapetsere en hel væg, blot et stykke af en væg eller et helt rum med dette cool tapet.

Bestil det hos Colorama eller i Beckers Farvecenter

P140601-W

P140601-W-1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s