Hvide gulve

Jeg malede vores gulve hvide for halvandet år siden. Jeg har ikke fortrudt det. Jeg vil gerne være helt ærlig og sige, at jeg gør rent en del oftere end før – Hvide gulve afslører nemlig alt, -og hvor én støvsugning om ugen før i tiden var fint, skal det altså ske lidt oftere nu. Nå det så er sagt, så ville jeg ikke undvære mine hvide gulve. Min stue har fået et helt andet udtryk og mit interiør, min kunst, nips og møbler har fået meget mere “spillerum”. Før i tiden dominerede mine ellers smukke trægulve meget i rummet, og fyldte voldsomt visuelt. Desuden er jeg typen, som elsker kunst, nips og farver hist og her, men jeg får også pres, når der er for meget og rummet føles proppet. De hvide gulve sammen med mine hvide vægge fuldender rummet, gør det mere roligt og giver plads til mine møbler og nips.

– Så selvom, nullermændene hurtigt hober sig op langs panelerne efter et par dage uden støvsugning, så ville jeg aldrig gøre det om.

Ps. Løsningen for os blev en robot støvsuger 🙂

GenerateImage-1 GenerateImage-2 Skærmbillede 2015-01-11 kl. 07.46.17

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s