Hvide vægge med et knæk

“Knækket hvid” – var et meget brugt udtryk i 80’erne, det betød hvid, men ikke kridt hvid. Farven herunder er en knækket hvid, -og måske lidt mere end det. Farven ændrer sig væsentligt, når den bliver påvirket af lyset. På en højlis dag er den næsten hvid og når mørket falder på, bliver den mere varm og sandfarvet. Det er faktisk ikke helt dumt, for på en lys sommerdag ser rummene lyse og friske ud, som du kan se på de første billeder. Om aftenen bliver farven mere varm og hyggelig, og det passer os danskere rigtig godt. På det sidste billede kan du se, hvor sandfarvet malingen bliver, når den ikke bliver udsat for så meget dagslys.

Bild_13_0127_5 Bild_13_0126_5 Bild_13_0098_5 Bild_13_0046_5

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s