Giv urtepotterne og lysestagerne nye farver

Gå på jagt i skabene og hiv de gamle stager og urtepotter frem og forfrisk dem med nye farver. Beckers metal maling er perfekt til formålet.

Jeg ved ikke med dig, men jeg mangler altid en urtepotteskjuler i den rigtige farve, når jeg kommer hjem med nye planter – og det gør jeg ret tit for tiden – planter er jo et MUST i boligindretningen i 2015. Samtidig har jeg skabet fuld af lysestager, som jeg har samlet gennem en lang årrække – mange af dem har stået til udsmidning længe, men måske skal de have en ny chance i nye farver.

Vi har eksperimenteret og leget lidt med metal malingen, her kan du se vores resultater…

 

Bild_14_0555_5 Bild_14_0554_5

Malingen vi har brugt kan købes hos Colorama og i Beckers Farvecenter

GenerateImage

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s