Collected Memories

Blå er en farve som virkelig peeker i år. Vi kommer til at se en masse blåt interiør og blå boligtekstiler. Blå vægge er også et populært indslag i boligen, og vi oplever flere og flere kaste sig ud i de blå nuancer maling.

Stort set alle blå farver er populære (dog ikke de turkise) – De støvede blå er hottest, og de skal meget gerne mikses i flere toner. Et supplement til disse støvede blå må gerne være et kobolt blåt element, som f.eks. en pude eller et kunstværk…. ja velkommen tilbage til 80’erne 🙂

Du kan også vælge et tapet med blåt mønster, og jeg er faldet for det her fra Borås Tapeter i et etnisk mønster og i en smuk støvet blå farve. Tapetet er fra kollektionen “Collected Memories” du kan se hele kollektionen her.

Er du også vild med dette smukke tapet, så fås det i flere farver og det kan købes hos Colorama og i Beckers farvecenter.

chehm730g7hlxo7bodcw loljdligywgqldvgmtir

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s