-og hva’ så?

“En mørk væg får rummet til at se mindre ud” – denne bemærkning hører jeg tit, når jeg rådgiver omkring indretning. Jeg har altid lyst til at svare: “Og hvad så”? -og jeg mener det! Vi er så bange for, at vores rum virker mindre og mørke, fordi trenden i alt for lang tid, har fortalt os, at alt skal virke stort og være lyst lyst LYST!

Der er et altafgørende ord i den sætning “En mørk væg får rummet til at se mindre ud” – jeg har understreget ordet, der står nemlig FÅR og ikke GØR – Rummet bliver jo ikke fysisk mindre af at blive malet, og det er jo ret væsentligt ikke sandt?:-)

At rummet VIRKER lidt mindre og bliver lidt mørkere, behøver da bestemt ikke at være negativt – småt og lidt dunkel belysning er jo også tit det, der bringer hygge og nærvær. En farvet væg – bare EN farvet væg, kan også give masser af kant, elegance eller stemning i et rum….

Jeg fik sådan lyst til at sætte det hele lidt på spidsen, og understreger hermed hele min pointe med billedet herunder. Du finder virkelig ikke et mindre soveværelse end det her, og jeg tror på ingen måde, at rummet virker småt fordi den ene væg er malet petroleumsblå. Rummet er småt punktum! -Og jeg vil mene, at den blå væg gør rummet cool, elegant og giver det kant. Jeg er sikker på, at var det holdt helt i hvidt, ville det være en anelse kedeligt. Hvad mener du?tumblr_n8hjqsCbFH1qavye5o1_1280Via: ernests.tumblr.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s