Opbevaring af børnene..

-lidt sjov og provokerende overskrift – selvfølgelig skal børn ikke opbevares, men disse skønne funktionelle og meget enkle møbler kunne godt beskrives som kreativ opbevaring af børn. Børnene har en fest i denne hule med kighuller, som kan placeres midt i stuen. Den passer godt ind i stuen eller køkkenalrummet, fordi den er enkel og cool i udtrykket, og så kan den også tjene dig et formål – brug den evt. som arbejdsstation – her kan man da godt stå med sin bærbar og arbejde mens børnene tumler omkring én. De små huse er også fine, og de fylder ikke meget. -Og så er arbejdspladsen på sidste billede jo både funktionel og pladsbesparende.

Vi synes jo selvfølgelig, at du skal bejdse eller male disse træmøbler – og da de kommer i rå træ, er de lige til at gå til! Klik forbi og se et lille udpluk af vores farver her eller besøg Colorama og Beckers farvecenter, her kan du få lige den farve du ønsker dig!

De skønne huse bliver lavet af LUONA handmade

luona_in_leikkiboxi_1 luona_in_pikkukoti_1 luona_in_työboxi_1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s