Blocks

Det er blevet populært at male med farver igen, vi jubler naturligvis:-) Vi jubler mest fordi vi i den kommende tid, vil opleve masser af ny former for malede vægge – Masser af kreative farvekombinationer og masser former.

En ny trend som er på vej i vores retning, er at male i blocks, altså forskellige størrelser firkanter i forskellige farver. Det er skønt at opleve, at vi “tør” noget med maling igen! Tendensen er meget interessant og skaber nogle spændende og unikke hjem.

Elle.es-Fifties-style-living-room
Kilde: myfriendshouse.co.uk

Dulux-Doitnow-Colour-blocking-Pink-and-yellow-768x1024Den lyserøde block afsluttes med en håndmalet gul kant lavet uden brug af malertape. Udtrykket bliver på denne måde lidt mere kunstnerisk og tydeligt hjemmegjort. -Det med at tingene ser lidt hjemmegjorte ud, er også en populær tendens. Kreative gør-det-selv projekter signalere nemlig overskud og kreativitet, samtidig med at det giver et unikt og personligt resultat, og det er noget vi efter finanskrisen higer efter. Vi gider ikke masseproduceret design længere, vi vil have unika så vores hjem ikke ligner alle andres.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s