Secret Cities

Er du vild med typografi eller elsker du ordleg? -hvis ja, så er det her noget for dig. Dette tapet fra Mr Perswall gemmer på en masse af bynavne fra hele verden. Her er alle muligheder for at slå en kedelige time eller to ihjel på, alt du skal gøre er at læne dig tilbage og gå på ordjagt.

God fornøjelse!

P110401-W-1 P110401-W

Tapetet er let at klæbe op, og det bestilles på mål, så det passer lige præcis til dit formål. Forhandles hos Colorama og Beckers Farvecenter – kig forbi!

 

One Comment Tilføj dine

  1. Ask a “main street” American how the economy is doing and they’ll say ‘we’re in a recession, if not a depression. Google has a big list of rules about websites and what they can and can’t do with search results and their code. There are people who successfully create SEO plans complete with effective strategy, and they are able to get the results they want without hiring an SEO company.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s