Døre SKAL jo ikke absolut at være hvide….

Vi har en tendens til enten af male vores indvendige døre hvide eller lade dem forblive træfarvede. Hvorfor mon det er sådan? Jeg tror faktisk ikke mange skænker det en tanke at male dørene andre farver. Måske er du typen, der har svært ved at hænge noget på væggene, du er måske ikke den helt store kunstelsker, måske har du svært ved at finde det rigtig eller måske er du minimalist, som elsker bare vægge? Bare hvide vægge kan godt virke kolde og upersonlige, men blot ved at male dørene kan du let bryde de bare vægge og få rummet til føles mere hyggeligt og personligt. Se bare de to bud her

3ab6946a1dacb6dc557e17ec12ca8eb1
Kilde Via
tumblr_lioky8MrHl1qbnepho1_500
Kilde via

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s