I see the light….

…-er navnet på dette vilde tapet fra Mr.Perswall. Ret flot på en kedelig væg ikke sandt? Vi tænker, at dette tapet ville være drømmen at få på væggen i et teenageværelse. Det skaber en flot effekt og gør rummet større. Dynamisk og spændende væg, som med garanti vil give masser af kommentarer og street credit fra kammeraterne:-)

Fotostaten er designet af M. Alfredsson og kollektionen hedder: “Collection Creativity & Photo Art” Den kan bestilles i din nærmeste Colorama butik eller i Beckers Farvecenter. Det bliver bestilt på mål og leveres i baner, som er lette at klæbe op. Vi skal nok guide dig i forretningen, og vi kan tilbyde færdig blandet tapetlim, som gør det lettere for dig. Vi vil vove at påstå, at hele projektet kan klares på en time (afhængig af væggens størrelse naturligvis)

P020902-9

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s