Hvide vægge sorte døre – BUM!

Sort og hvid i indretningen er genialt, hvis du gerne vil skabe et grafisk look. Er du mest til hvide vægge, men vil du gerne turde lidt alligevel og vise lidt kant – bryde med det “normale”, så kan du overveje at male dine døre en anden farve.

Forsøget her med det hvide køkken og den sort-malede køkkendør er super vellykket. Det visualiserer rigtig fint, at selvom man vælge hvid og sort, behøver det slet ikke at blive koldt og stramt. De hvide fliser, fyldningslågerne og de træ-beklædte vægge er med til at bringe hygge i rummet. Har du ingen af delene og frygter du, at udtrykket vil blive for koldt hjemme hos dig, kan du supplere med et par rå træmøbler, for at opnå varme.

Køkkenet her er malet med Beckers træ-farver, som er svanemærket. Beckers garantere tryghed, når det gælder at vælge miljøvenlig maling.

Bild_13_0102_5 Bild_13_0101_5

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s