Børneværelse: Tapet på Kommoden og grå på væggen

Grå kan sagtens gå på børnenes værelse. Det er en rolig farve, som spiller godt sammen med næsten alle farver. Her på dette børneværelse er den smuk og den giver plads til farvet og mønstret interiør.

Vi foreslår, at du benytter denne  smukke grå farve Beckers

sand1

pandafoto
Vi kan klare det meste, men ikke interiør og kunst. Den fine plakat er designet af Loa, lampen er fra Design by Us og æskerne er fra Andrea Larsson.

Kommoden er blevet opdateret og passer skønt med sine tapetserede skuffer til et børneværelset. Borås Tapeter har designet en kollektion som hedder Lilleby og der findes de fineste tapeter, ideelle til børneværelser. Vi foreslår bl.a. disse fire muligheder til kommoden.

Skærmbillede 2014-11-01 kl. 12.50.45 Skærmbillede 2014-11-01 kl. 12.51.03 Skærmbillede 2014-11-01 kl. 12.51.26 Skærmbillede 2014-11-01 kl. 12.53.07

Det er ikke svært at tapetsere en kommode. Sørg for at skuffefrontene er vasket af i grundrens og giv dem et let slibetur. Skær tapetet ud fra skuffens frontmål og monter dem med tapetklister. Når det er helt tørt skal de have 2 gange med klar lak, så de kan holde til slid og snavs.

Kig forbi Beckers Farvecenter eller Colorama – vi har gjort det nemt for dig med vores færdig oprørte tapetlim, vi har sandpapir, lak, pensler og de skønne tapeter fra Borås har vi også!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s