Mit hus – Mine regler!

Der er visse regler når det gælder at male – uskrevne regler som de fleste af os lever efter uden så meget at tænke over det. Det er f.eks. en selvfølge, at paneler og lofter er hvide – det er bare sådan det er! Eller er det? Lad os da lege lidt, droppe reglerne og leve efter et nyt mantra, der hedder “MIT HUS – MINE REGLER”

Billedet her er fra dygtige stylist Saša Antić’s hjem – set i bogen Hej Kreativa Hem. Saša har malet sine lofter grå – mørkegrå, og ja det sænker loftet visuelt, men det synes vi overhovedet ikke gør noget – det her er da det hyggeligste soveværelse, synes du ikke?

Fotografi af Alexander Lagergren4e03350c7b1b57dcc01d1ca0c8c4db04

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s