Cool effekt med loftmaling!

Vi bliver lidt i det grå hjørne endnu, da grå bare fungerer godt i rigtig mange hjem. Se bare dette hyggelige køkken, hvor både vægge og loft er malet i samme grå nuance. Det giver en helt speciel effekt – dramatisk og nærmest poetisk. Her er et glimrende eksempel på, at du ikke kun behøver at male væggene en farve, loftet kan sagtens klare samme tur! En anden detalje, som er svær ikke at spotte med det samme, er den frække gule! Køkkenskabene har fået en omgang med den knaldgule pensel – se det er modigt!

 

gråt køkken Via:

Til ovenstående projekt anbefaler vi dig at anvende vægmaling fra Beckers. Farven forhandles i din Colorama forretning og hos Beckers farvecenter – Her er mit bud på de to farver fra Beckers enorme farvekartotek, som vil være ideelle, hvis du tør kaste dig ud i lignende projekt.

gnejs

Skærmbillede 2014-10-11 kl. 06.30.28

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s