Grå -et godt alternativ til den sorte farve!

Den grå farve kan vi ikke få nok af, da grå ofte bliver brugt som et alternativ til den sorte farve.  Hvis du gerne vil male dine vægge derhjemme, men ikke er klar til sorte vægge -så er den grå farve et fint valg! Med grå får du et elegant og “rent” udtryk. Grå er det man kalder en “pause farve” – den passer til alle farver, så du kan frit skifte interiøret ud i de farver du har lyst ti eller moden påskriver.

Vi har i dag fundet nogle forskellige grå nuancer, der kan være med til at give dig inspiration til det grå projekt.

 

Picture 325

Picture 088

Det er værd at bemærke på billedet herover, hvordan de hvide gulve passer smukt til de grå vægge. Når man maler sine gulve hvide, får man et langt roligere udtryk og alle ens møbler og interiør træder meget mere frem.

sovrum_gratt

 Via:

Her kommer lidt smukke grå nuancer som du kan overveje til projektet. Vælg miljøvenlig maling, den kan du få hos Colorama eller i Beckers farvecenter – hvis der er noget vi har meget af, er det de smukke grå nuancer.

grå

grå3

gråtrut

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s