En støvet efterårsstemning!

Vi er vilde med stemningen og dramatikken i de mørke blå farver vi ser lige nu inden for boligindretningen. Gør som her og anvend farven på dine vægge i soveværelset – Så får du skabt en elegant og spændende stemning og et rum, hvis vægge ændrer sig med lyset. Læg mærke til, hvor mørk farven bliver i hjørnerne, hvor lyset ikke når ud – det er næsten som en hule i en mørk nattehimmel. Gør kunsten efter og suppler med masser af støvede blå nuancer og evt. et sengetæppe i dyb grøn velour. SÅ er der skruet op for dramatikken – tør du?

Billedet herunder er fra Broste Copenhagen, og det er al boliginteriør’et også. Ønsker du blå vægge skal du gå efter svanemærket maling – det kan fås hos Colorama eller i Beckers Farvecenter, her finder du alle de blå nuancer du kan forestille… og flere endnu!

blåt soveværelse

Vi har samlet en række forskellige blå nuancer der matcher ovenstående billede. Alle farver er fra Beckers.

blågrøn

blåmes

blåhimlavalv

isglass

midsommarnatt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s