Et frisk pust af grønne nuancer!

Lækker delikat farve, lige til at spise. Bemærk hvordan farven bliver gradueret af lyset, det giver et spændende udtryk.

Grøn er en lækker farve, og en meget moderigtig farve lige nu. Grøn kan skabe mange stemninger, det afhænger af hvilken nuance du bruger. Som du kan se på de to eksempler vi har med til dig i dag, er det første rum stemningsfuldt, varmt og blødt, hvorimod den grønne farver på det sidste billede giver rummet en friskhed, en cool mint effekt med masser af sprødhed. Overvej f.eks. om du skal male to vægge i to forskellige nuancer, hvor det kun er 4-6 toner der skiller farverne ad. Hvis du gør dette, vil du opleve en lækker tone-i-tone effekt – en effekt der er meget oppe i tiden.

 

210814_3_minty breeze

grøn4

 

Med denne smukke Mossa 801 farve kan du opnå samme lækre effekt som i den smukke spisestue. Mossa 801 kan købes hos Colorama og i Beckers Farvecenter – Er det ikke lige den grønne du søger, så har vi tonsvis af grønne nuancer og kan blande lige præcis den du ønsker. Kig forbi!

 

 

Skjermbilde-2014-08-21-kl.-11.23.51-e1408613249797Via: 

 grøn1

Disse tre nuance rammer meget godt rummet herover. Suppler med den grønne Mossa 801 på en af væggene, det vil give et rigtig flot resultat. Alle Beckers farver er svanemærket, så du kan trygt slå dig løs i alle rum uden bekymring.

grøn2

grøn3

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s