Douche vægge, lige til at spise

…- Sådan har jeg det faktisk når jeg ser den her væg… jeg bliver nærmest sulten. Den er så lækker, blød og delikat i udtrykket og den indrammer stuen på en blød måde – jeg får lyst til at sætte mig her og bare være….. længe!

Mossa _801_liggande_4-2 GenerateImage

Brug Elegant mat vægmaling – en slidstærk mat maling, som tørrer hurtigt  Maling fra Beckers er svanemærket.Skærmbillede 2014-10-09 kl. 13.38.02

Væggene er malet med denne smukke grønne MOSSA 801 – Hvis du får lyst til at gå lidt lysere til værks eller lege med flere vægge og skabe tone-i-tone effekt hjemme – så ‘go for it’ – Det er så smukt med vægge, som spiller til hinanden i samme farver, blot med et par nuancers forskel. EMALJ 819 herunder vil give MOSSA et smukt samspil. Begge farver kan købes i Beckers Farvecenter og hos ColoramaSkærmbillede 2014-10-09 kl. 13.38.23

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s