Tapet tema: Få kulør på dine vægge!

I denne uge giver vi dig hver dag inspiration til, hvordan du kan tapetsere dit eget hjem med netop det tapet du er på jagt efter. I løbet af ugen vil du blandt andet kunne finde alt fra farverige, grafiske og minimalistiske tapeter til foto- og børnetapeter. Så kig endelig med denne uge og hold øje med om, der ikke skulle være et tapet der netop tiltrækker dig!

I dag starter vi med de farverige tapeter, så mangler du inspiration til dit kulørte hjem eller er du ved at ændre dit hjem til at være lidt mere farverigt – Ja så er du havnet det rigtige sted!

Farver i hjemmet giver glæde og god energi. Du bestemmer, hvordan helhedsindtrykket af rummet skal være ud fra dit temperament. Måske er du klar på at give hele rummet en omgang farver eller måske synes du at en væg er nok til at give dit rum prikken over i’et.

Her er lidt til at komme i den rette stemning. Hvem ved, måske finder du dit tapet blandt vores udvalgte i dette indæg? Hvis ikke, så boomer Coloramas butikker med tapetbøger, og vi glæder os til at hjælpe dig ude i butikkerne – kig forbi!

blomster

farverig1

farverig2

farverig3

Vi har nedenfor samlet en rækker forskellige farverige tapeter fra Eco tapeter, som har en anelse efterårs touch over sig – og forhåbentlig synes du også at disse tapeter er lige så skønne som vi!

blomster

grøn boks

blå4

blomster2

blå2

blå3

lilla2

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s