Indram et hjørne med en kølig blå nuance!

Som du nok har fundet ud af er farven blå dette års hotte farve -så hvorfor ikke gå i krig med feks. stuen derhjemme? Hent inspiration fra dette billede og mal som her, kun en del af rummet. Det giver en rigtig fin kontrast til resten af rummets hvide vægge. Det giver god kant til boligen, at det kun er hjørnet der er malet. Normalt maler man sådan for at dele rummet op i flere zoner, men her har man ladet sofaen bevæge så over i det andet “rum” – altså den hvide afdeling og det giver altså lidt kant og personlighed til rummet. Vi synes det er modigt gjort – vi er vilde med det! Du kan desuden også vælge at supplere med tilbehør i lidt stærke farver såsom neon.

blå stue

Via:

Til projektet anbefaler vi dig at anvende disse smukke kølige blå farver fra Beckers.

 

Skærmbillede 2014-09-09 kl. 20.12.34

BLÅÅÅ

sart lyseblå

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s