Interaktivt tapet – Det er sjovt

I en verden fuld at interaktivitet, via ipad, mobiltelefon og diverse digitale spillekonsoller er det sjovt at se på andre muligheder for interaktivitet. Mr. Perswall har designet en hel kollektion under titlen: ‘Interaktivitet’.

Vi har udvalgt to, som er sjove, flotte og som kan bruges både i det voksne rum og børnenes rum. Det første er genialt til børneværelset og det opfordrer børnene til at tegne på væggene! Også i husets øvrige rum er det flot, særligt hvis det får lov at stå råt, uden at det bliver farvelagt.

P182401-5-desc P182401-5

Næste tapet er et tapet som grafisk er ret flot og som helt sikkert vil skabe masser af sjov underholdning for husets beboere og dem, som kommer på besøg. Tapetet hedder Shadow Play… ret genialt ikke sandt?

P182601-W   P182601-W-desc P182601-W-1

Du kan bestiller begge tapeter hos Colorama – se for øvrigt hele den interaktive kollektion fra Mr. Perswall her

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s