Få naturtonerne ind på dit kontor!

En støvet lækker grøn farve som virker rolig for øje og sjæl. Farven er fantastisk til de mange hvide paneldetaljer og stukkanter, og sammen med den lækre grønne bliver rummet elegant. Rummet her fungerer rigtig godt, ikke blot pga. farven og de hvide detaljer, men også pga. af det sparsomme møbelvalg. Hold dig til få møbler, så bevarer du roen i rummet og det vil forsat være et rum, hvor man kan fordybe sig!

kontor         Via:

Til projektet kan du anvende 802 eller Pastill 803 fra Beckers

pistage

fast farvebox blå

2 Comments Tilføj dine

 1. Lene B. siger:

  Skøn farve. Hvilken farve er valgt til væggen her?

  1. Malene Marie Møller Hansen siger:

   Hej Lene

   Jeg har ikke den konkrete farve på denne væg. Men i indlægget kan du se vores bud på hvilke farve du kan vælge som kommer tæt på. Er du ikke helt enig i de farver vi forslår, så er du mere end velkommen i vores butikker Beckers Farvecenter eller Colorama, – tag billedet med, så vil vi hjælpe dig med at kommer farven helt nær.

   Mvh. Malene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s