Skab kontrast i dit køkken!

Skab lækre kontraster i dit køkken!  Kontrasterne i det stringente og minimalistiske køkken og den rå murstensvæg er super fin. Køkkenet er stramt og elegant, men murstensvæggen hjælper til, at det ikke bliver for stramt, den giver ligesom jordfornemmelse og trækker projektet ned på et cool plan – meget New Yorker cool.

f1d6f5d361a94ca2184d4b5bf591bf01

Via:

Det er desværre de færreste, der har en murstensvæg i hjemmet, men nogle har måske en gemt bag en masse lag maling?- Hvis ikke, så kan du snyde dig til en murstensvæg ved hjælp af fotostater, altså tapet! Mr. Perswall har designet to murstenstapeter som du bestiller på mål, og som er utrolig let at sætte op!

E020601-0

E021601-0

Kombiner tapetet med en grå væg, hvide lofter og stramme linjer, så kan du opnå samme udtryk som det lækre køkken. Hvis vi skal forslå dig nogle grå farver til projektet, vil det være disse fra Beckers:

sisal farve

and

stenblock farve

 

 

 

 

 

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s