Skab fokus i loftet!

Nu hvor vi havde drama inspiration til dig i går med gul og sort, forbliver vi stadig i denne skønne farvekombination. For hvis du er i tvivl om du skal male dine vægge gule derhjemme, kan du i stedet for male gule striber i loftet.
Den sorte vægmaling i rummet samler ro omkring elementerne imens de gule og hvide striber i loftet tilføjer friskhed og power. På denne måde kan du kombinere det rolige look på væggene med det mere energifyldige look i loftet. Der skal derfor ikke mange detaljer til før farverne flyder sammen. Anvend gerne små krukker og nips i samme gule farve som for oven. Derved skabes der mere sammenhæng i rummet, som hurtig kan fremstå endnu mere elegant.

sort væg med gul:hvid loftKilde: http://projectnursery.com

Vi anbefaler dig at skabe fokus i loftet med denne vægmaling, Påsklilja 617 fra Beckers.

Skærmbillede 2014-08-22 kl. 20.16.48

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s