Bliv forført i dagligdagen….

Lyse farver skaber velbehag og ro! Er du også hel vild med pastel farver og lyse toner? – vi har fundet denne fantastiske sammensætning sarte farver i billedet herunder. Kan du forestille dig at træde ind i dette lækre rum? – får du ikke ligesom os lyst til at læne dig tilbage i denne bløde sofa, mens du suger de delikate rosa vægge til dig?

Den sarte rosa farve på væggen er med til at skabe en fin og fornem stemning. Kombineret med de tilhørende elementer i andre pastelfarver bliver udtrykket fuldendt. Er du ikke vild med idéen om at male hele stuen i denne farve, så nøjes du bare med at male en væg. På denne måde opnår du stadig, elegancen som den smukke rosa tilføjer. Tilføj gerne en lidt mørkere sofa, samt små arkitektoniske items i guld, sort og hvid, de er med til at pifte rummet endnu mere op.Vi synes faktisk at denne rosa farve er forførende – hvad siger du, er du klar til at blive forført af dine vægge i dagligdagen?

 

sart rosaKilde: thedesignchaser.com

Skab stemningen med denne fine vægmaling kaldet Pudderrosa fra Beckers

pudderrosa

 

 

One Comment Tilføj dine

  1. Anne-Beth Bertelsen siger:

    Flot farve, men er der nogle som kan fortælle mig lidt om den skuptur der står på den lille sidebord ? F.eks. hvem der har lavet den, og om den er til salg et eller andet sted ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s