Fri leg på gulvet

I går gav vi dig tips til, hvordan du forskønner dit hjem med den sorte farve, og vi bliver i det sorte element lidt endnu. Det er ikke kun væggene der behøver en omgang maling, du kan nemlig også vælge at gå all-in nu hvor du er i gang. Tjek denne lækre detalje med de hvide striber i gulvet, twistet med de vinrøde baner. Er det ikke bare en fryd for øjet?

Mange gange skal der ikke særlig meget til for at løfte et rum som dette og dit soveværelse kan hurtig piftes op på denne delikate måde. Dette giver samtidig en hel speciel effekt, der nemt vil skabe en fin kontrast til de sorte vægge. Den vinrøde farve giver en fin glød til det sort/hvide tema. Er du ikke nær så vild med denne farve, kan du blot tilføje en anden eller vælge kun at holde dig til de hvide striber. Det er bare om at gå i krig! Det eneste du skal bruge er en sort og en hvid spand gulvmaling (husk grundig afrensning før du går i gang), et par pensler og en rulle og wupti, så står du med et soveværelse, der vækker ekstra meget opmærksomhed i din dagligdag.

soveværelse i sort med hvide gulvstriber

Kilde: desiretoinspire.net

Skab looket med denne sorte Rock n roll farve fra Beckers.

sort farve

Er skridtet hen mod det sorte gulv for stort? Anbefaler vi at starte ud med en grå tone, hvor du stadig har mulighed for at kombinere den grå farve med de hvide striber ind imellem. Alternativet kunne være denne lækre mørkegrå, der på samme måde skaber fin kontrast til det hvide.

grå farve

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s