Lad møblerne larme!

I går var det væggene der larmede, men hvad med møblerne? – Giv den gamle kommode en overhaling, eller en skammel, et karlekammerskab eller sengen! Blot ved at male et møbel kan du ændre udtrykket i et rum. Det fede er, at du rent faktisk vil opleve en genfunden glæde og måske endda blive nyforelsket i et møbel du for længst havde mistet interessen for.

Det er oplagt at male i blå nuancer lige nu, tone-i-tone, eller grå er også et godt bud – det er to sikre farver, de er nemlig efterårets hotteste. Du kan også give den en omgang gul (det er faktisk også en af de store farver dette efterår). Vi malede gul og pink, fordi det passede til pigeværelset her.

GenerateImage Skærmbillede 2014-07-31 kl. 20.06.19

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s