NEON Pink

Jeg elsker den farveplet, min Ikea skammel giver i mit mørkegrå og hvide soveværelse. Jeg har behov for rolige farver og meget lidt nips og møbler i mit soveværelse – det har jeg erfaret efter at have haft et soveværelse i mange år, som var meget farverigt (det er mildt sagt). Men midt i det rolige stringente rum er der dog blevet plads til en farveklat, en hidsig en af slagsen. Jeg har nemlig en svaghed for neon pink, i små mængder. Skamlen fik en omgang hvid maling og derefter en tur med en neon spray.

Hvis du maler med neon, skal underlaget være hvidt, ellers opnår du ikke neoneffekten.

Her kan du se min min fine skammel.

DSC_0274

 

 

One Comment Tilføj dine

  1. Tanja siger:

    Hej Jeg synes det er en mega fed fare på taburetten. Kan du huske hvad den hedder og hvor den er købt?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s