Rolig nu….

Vi går fra det skøre urværks-tapet til et helt roligt tapet i dag. En af vores følgere blev rundtosset af at se tapetet, og det er jo det, der er så skønt, når vi kommer i dialog med jer herinde og på Facebook… -Så får vi nemlig flere meninger og kan bedre ramme bredt:-) Herligt med forskellige meninger!

Som jeg lovede vedkommende på Facebook, så kommer her noget, man i hvert fald ikke bliver rundtosset af snare tværtimod. Vi bliver helt rolige og behageligt til mode af denne smukke blå/grå farve. Blå er en af de hotteste farver, og denne kan man i hvert fald godt holde ud at se på et par år endnu ikk?

bfows6pugw4zlq0batkv

vqhvrg2u5mbqwfntkhur

Det lækre tapet er fra Borås Tapet, og forhandles hos Colorama. Hvis du er lidt luren over at kaste dig ud i et tapetprojekt, kan du male i stedet. Vi forslår denne farve fra Beckers, hvis du gerne vil ramme stemningen fra det skønne soveværelse.

Skærmbillede 2014-07-06 kl. 19.46.05

One Comment Tilføj dine

  1. Liselotte siger:

    Ser så flot ud og er vild med plakaten. Kan i oplyse hvad den hedder?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s