Var det noget med en marmor væg?

Marble wall in kitchen
Via: Notesondesign.tumblr.com

Marmor er det hotteste materiale i boligen denne sæson. Måske drømmer du om at være med på moden? Det er et dyrt projekt at kaste sig ud i, og jeg er sikker på, at for mange bliver det blot ved drømmen. Tænk hvis nu vi om 2-3 år afskyr marmor i samme omfang, som vi gjorde længe efter sidste marmorbølge i 80’erne.

Kan du ikke helt slippe drømmen om en top trendy bolig med marmorvægge, så anbefaler vi dig at prøve med tapet i stedet. Mr. Perswall er ekspert i tapeter og altid med på det sidste nye til boligen. I deres kollektion Captured Reality kan du rent faktisk købe marmortapet på mål! Tapetser en væg og giv den et par omgange med klar blank lak, så den får et autentisk udtryk!

Marmor tapet fra Mr. Perswall kan købes hos Colorama

wall-marble-marmor-vaeg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s