Hvad med en kakkelvæg!

Vi taler alle sammen om den personlige indretning… hvad er det? Det kan jo i virkeligheden være meget forskelligt. Et personligt hjem er et hjem, der afspejler dig. Det kan være med ting, som er unikke for dig. Det kan også være kunst, rejseminder eller bøger, men det kan også bare være en stil, som tydeligt er DIG!
Det personlige hjem behøver ikke at være et hjem, der er fyldt med alle mulige private minder, det kan lige så godt være via farver du kan tilføre personlighed.

Personlighed i et hjem kan også være, hvis man har turde gøre noget helt andet end andre gør. Så har man sat et personligt præg og hjemmet ligner pludselig ikke alle andres.

Vi synes f.eks. dette tape kan give en ret lækker og personlig stemning i en bolig! Det ligner et miks af kakler fundet alle mulige steder. Det er nu bare tapet – super flot tapet synes vi! Brug det på en væg i stuen, hvis du er modig. Du kan også bruge det i køkkenet over køkkenbordet. Hvis du gør dette, skal du huske at give det et par omgange lak.

Tapetet er fra Mr. Perswall og kan købes hos Colorama

kakkevaeg-kakler-fliser-tiles-tapet-wallpaper

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s