Stik mig en murstensvæg

Den der New Yorker loft-stemning er da ret cool ikk? Det er som om den aldrig går af mode. Højt til loftet, en rå murstensvæg og store vinduespartier, det er noget, vi sikkert er mange, der drømmer om, har jeg ret? De færreste har dog meget højt til loftet og kæmpe vinduespartier, men murstensvæggen den kan vi let skaffe, også selv om den ikke findes bag flere lag maling i hjemmet. Mr Perswall opfylder som altid let dine drømme. Fra deres tapet kollektion Captured Reality finder du nemlig mange rå tapeter, også murstenstapeter. Så knock yourself out – lav din egen New Yorker stemning i dit køkken eller i din stue!

Alle tapeter kan få i Coloramas butikker.

murstensvaeg-roed-tapet

murstensvaeg-tapet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s