Fake flisevæg

Jeg drømmer om fliser i mit køkken, det har jeg gjort længe. Væggen jeg vil have fliser på, er lavet af forskellige materialer pga. af en blændet dør midt i det hele – altså ikke det bedste underlag til fliser. Desuden kan jeg dårligt vælge fliser og  jeg ved, at om 2 år bliver træt af dem, og vil have nogle nye…..

Jeg overvejer derfor i stedet at fake mig til fliser i køkkenet! Købe tapet der ligner fliser og sætte det på væggen, det er langt nemmere, tager ingen tid og det er billigere. Jeg har kigget på disse fra Eco Tapet…. de er ret diskrete og alligevel lidt rå!

Du kan bestille Ecos tapeter i Coloramas butikker!

fs0cjcrrtuscchzmjuvt po7g0nkkgr6xqfisql5t soxaqvjqpg4uzvvkhonl whzha9c7odyq1xcndlmf

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s