Småt men godt

Lige nu ser vi en stigende tendens, som indikerer, at vi flytter ind på færre kvm. Det er moderne at bo småt og de individuelle løsninger vi selv laver som optimere boligen, er noget vi er stolte af og gerne vil vise frem. At bygge en hems, hænge sin cykel op på væggen eller have alt i et rum er über cool.

Vi kigger på små boliger i dag. Boliger som har løst opgaven om at få max ud af lidt plads rigtig flot. Med hvid som grundfarve i hele lejligheden (altså gulv,væg og loft) får du følelsen af et meget større rum – hvid giver en rolig base. Hvis man ønsker det, kan man opdele et rum ved at male en farve på f.eks. væggen ved køkkenområdet – således skaber man et rum i rummet, og får visuelt opdelt de forskellige områder.

ff2d231fbca58d2b03c3e73f71a96d23
Via: thebowerbirds.com
indretning-smaat
via:tumblr.com
mini-sovevaerelse-indretning
via: paris-inthemorning.tumblr.com

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s